Nya allmänna råd från Folkhälsomyndigheten samt ändrade rutiner för hämtning och lämning av elever

Som ett steg i att minska risken för smittspridning i våra verksamheter behöver vi fortsatt vidta åtgärder och anpassa verksamheten.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer för hygien, att hålla avstånd samt att ta personligt ansvar och
för att ytterligare minimera risken för smittspridning. I och med detta kommer hämtning och lämning av elever till skola eller fritidshemmet ske utanför skolans nedre ingång från och med vecka 16.

Via länkarna kan du ta del av Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd samt riktad information till grundskolan.
På länken grundskola.stockholm finns nu information till vårdnadshavare på svenska, engelska, arabiska, persiska och somaliska.

Nya allmänna råd från Folkhälsomyndigheten: Håll avstånd och ta personligt ansvar

Coronaviruset: Närvaro och minskad smittspridning - Stockholms stad

Information till skola och förskola från Folkhälsomyndigheten