Nybohovsskolan sluter avtal med Hammarby

Hammarby IF FF kommer efter sommaren vara ansvarig för fotbollsutbildningen på Nybohovsskolan för årskurs 4 – 6. Fotbollsspelare/elever födda från 2002, pojkar som flickor är välkomna att söka till skolan oavsett klubbtillhörighet.

I och med samarbetet med Nybohovsskolan kommer två instruktörer från Hammarbys  Akademi kommer att hålla i fotbollsträningen för eleverna från och med Ht 2013. Skolan har en lång erfarenhet och tradition av att ha fotboll på schemat. Flera framgångsrika spelare har fått en del av sin fotbollsutbildning där. John Guidetti Manchester City, Robin Tranberg Hammarbys A-lag, Carlos Garcia Juventus, Serge Junior Ngouali IF Brommapojkarna A-lag, Malin Diaz Tyresö FF A-lag samt Petra Andersson AIK A-lag gick samtliga på Nybohovsskolan.

Hammarby är mycket glada över att få ansvar för fotbollsutbildningen på Nybohovsskolan. Vi vet alla att det krävs många timmars träning för att bli bra på fotboll. Ta nu chansen att få ta del av Hammarbys fotbollsutbildning med flera timmars extra träning varje vecka utöver din träning med ditt klubblag som kommer att göra dig till en ännu bättre fotbollsspelare.

Hammarby och Nybohovsskolan välkomnar dig att skicka in din intresseanmälan. Spelare (elever) födda 2002 samt 2003, såväl pojkar som flickor, är välkomna att söka till skolan oavsett klubbtillhörighet.

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta Akademichef Johan Lager via mail på johan.lager@hammarbyfotboll.se