Frånvaroanmälan

Frånvaroanmälan görs senast kl. 07.30
Årskurs F-3 på telefonnummer 08-508 222 95.
Årskurs 4-6 på telefonnummer 08-508 222 94.
All frånvaroanmälan görs av vårdnadshavare.

Nu är det möjligt för alla vårdnadshavare på Nybohovsskolan att anmäla heldags frånvaro vid sjukdom samt anmäla frånvaro del av dag via sms till Stockholm Skolwebb. Frånvaroanmälan för hel dag skall ske innan klockan 07.30.

Anmäl frånvaro med sms har samma funktion som idag finns i skolwebben. Skillnaden är att det blir enklare för vårdnadshavare att använda sms i stället för att anmäla via skolwebben eller genom att kontakta skolan.

För att vårdnadshavare ska ha möjlighet att använda sms-tjänsten måste deras mobilnummer finnas med i kontaktuppgifter i skolwebben. Vårdnadshavaren själv fylla i uppgiften under Min profil i Skolwebben.

Nu kan du som är registrerad som vårdnadshavare även frånvaroanmäla ditt barn med hjälp av appen Anmäl frånvaro.
• Registrera ditt mobiltelefonnummer skolwebben.
• Hämta appen och
• registrera ditt barns uppgifter.
Därefter kan du när som helst enkelt anmäla frånvaro för ditt eller dina barn, för hel eller del av dag. Du kan fortfarande använda SMS-tjänsten samt Skolwebben för att anmäla frånvaro. Vi ser appen som ytterligare en förenkling för dig med en smartphone.

För support för Skolwebb ring 08-508 00 508
För support för App maila info.anmalfranvaro@stockholm.se