Vi på Nybohovsskolan använder oss av Stockholms skolwebb. Här kan du som förälder hitta information som rör ditt barns skolgång så som frånvarorapportering och skriftliga omdömen. Du ska också frånvaroanmäla ditt barn i skolwebben. Adressen är skolwebb.stockholm.se.

Det enda du som vårdnadshavare behöver för att logga in är en e-legitimation eller BankID. Detta kan man skaffa via sin bank eller genom Telia. Mer information finns på www.e-legitimation.se.

Du kan också läsa mer om skolwebb och inloggning på Stockholms stads webbplats för E-tjänsten Stockholm Skolwebb.

Om du har problem att logga in på Skolwebben kan du kontakta Stockholms stads medborgarsupport  på Telefon: 08-508 00 508, eller via e-post: e-support@stockholm.se

Här finner du en manual för Stockholms skolwebb

Grey